Advertisement

Marmaris Yaniyor / Marmaris Yaniyor Bursa Com - Ayrıca muğla büyükşehir belediyesi arazözlerinin tamamı yangın bölgesine sevk edilirken, deniz kuvvetlerine ait i̇ha, tanker, arazöz ve keşif aracı ile.

Marmaris Yaniyor / Marmaris Yaniyor Bursa Com - Ayrıca muğla büyükşehir belediyesi arazözlerinin tamamı yangın bölgesine sevk edilirken, deniz kuvvetlerine ait i̇ha, tanker, arazöz ve keşif aracı ile.. Yoğun duman ilçe merkezine kadar ulaştı. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler, plajlara akın etti. Manavgat, marmaris, mersin, adana, osmaniye yanıyor! Marmaris'in armutalan mahallesinde başlayan yangın i̇çmeler mahallesine doğru ilerliyor. Marmaris yangın söndürme ekipleri büyüyen yangın karşısında yetersiz kalınca çevredeki vatandaşlar orman içine kovalarla su taşıdı.

Marmaris'in i̇çmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Marmaris'teki orman yangınına bir uçak, 6 helikopter havadan müdahale ederken, karadan muğla orman bölge müdürlüğü dışında çevre illerden de takviye ekipler geldi. Ayrıca muğla büyükşehir belediyesi arazözlerinin tamamı yangın bölgesine sevk edilirken, deniz kuvvetlerine ait i̇ha, tanker, arazöz ve keşif aracı ile. 21 ilde çıkan 63 yangının 42'si kontrol altına alındı Saat 10.30'da çıkan yangına 10.40'ta ekipler müdahale etmeye başladı.

Bahattin Yucel On Twitter Marmaris Degil Icimiz Yaniyor
Bahattin Yucel On Twitter Marmaris Degil Icimiz Yaniyor from pbs.twimg.com
Edinilen bilgiye göre, siteler mahallesi mevkiindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Ayrıca muğla büyükşehir belediyesi arazözlerinin tamamı yangın bölgesine sevk edilirken, deniz kuvvetlerine ait i̇ha, tanker, arazöz ve keşif aracı ile. Muğla'nın turistik ilçesi marmaris'te pamucak mevkiinde çıkan ve kısa sürede yayılan yangında bir personel yaşamını yitirdi. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Akşam saatlerinde de etkisini sürdüren yangına orman bölge müdürlüğü ekipleri, muğla büyükşehir belediyesi ekipleri müdahale ediyor. Marmaristen sonrada bodrum güvercinlikte başladı. Marmaris'in i̇çmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. #marmarisyanıyor, #yangın,#terörkahramanmaraş, adana, osmaniye, hatay, kayseri, antalya manavgat,mersin, kozan, kocaeli ve şimdi de marmaris yanıyor.

Muğla'nın marmaris ilçesinde beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Marmaris'te oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yangın, uçak olmadığı için helikopterle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan yangın yerleşim yerlerini tehdit ederken, yangın bölgesine yakın yerlerdeki otel ve evler tahliye ediliyor. Marmaris'in i̇çmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. 12:34 marmaris hdp binasına saldırının azmettiricisi gözaltına alındı. İtfaiye ekipleri bir süre sonra helikopterle yangına müdahale etmeye başladı. #marmarisyanıyor, #yangın,#terörkahramanmaraş, adana, osmaniye, hatay, kayseri, antalya manavgat,mersin, kozan, kocaeli ve şimdi de marmaris yanıyor. Edinilen bilgiye göre, siteler mahallesi mevkiindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 29/07/2021 manavgat, kayseri, osmaniye, mersin'den sonra bugün de kilis, marmaris, bodrum, didim, milas ve antalya'dan yangın haberleri ardı ardına geldi. Saat 10.30'da çıkan yangına 10.40'ta ekipler müdahale etmeye başladı. Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı ciğerlerimiz yanıyor: 29 temmuz 2021 perşembe, 14:03:09 güncelleme: Antalya, osmaniye ve mersin'de birbiri ardına çıkan orman yangınlarının ardından marmaris'te de yangın başladı.

İtfaiye ekipleri bir süre sonra helikopterle yangına müdahale etmeye başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangı çıktı. Alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Allah belasını versin artık bu yangınları çıkartanların.

Sysums Mrhgdim
Sysums Mrhgdim from foto.sondakika.com
Yangına sadece 1 helikopterin müdahale. Marmaris'teki orman yangınına bir uçak, 6 helikopter havadan müdahale ederken, karadan muğla orman bölge müdürlüğü dışında çevre illerden de takviye ekipler geldi. Ayrıca muğla büyükşehir belediyesi arazözlerinin tamamı yangın bölgesine sevk edilirken, deniz kuvvetlerine ait i̇ha, tanker, arazöz ve keşif aracı ile. Saat 10.30'da çıkan yangına 10.40'ta ekipler müdahale etmeye başladı. Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı. Marmaris yangın söndürme ekipleri büyüyen yangın karşısında yetersiz kalınca çevredeki vatandaşlar orman içine kovalarla su taşıdı. Marmaris siteler'de başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle büyümeye başladı. Marmaris'in armutalan mahallesinde başlayan yangın i̇çmeler mahallesine doğru ilerliyor.

Muğla'nın marmaris ilçesinde dün saat 13.05'de armutalan üntaş sitesinin üst bölümünde başlayan orman yangını yüzlerce hektar alanda etkili oluyor.27 haziran'da marmaris'te.

Muğla'nın marmaris ilçesinde beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ayrıca muğla büyükşehir belediyesi arazözlerinin tamamı yangın bölgesine sevk edilirken, deniz kuvvetlerine ait i̇ha, tanker, arazöz ve keşif aracı ile. 12:34 marmaris hdp binasına saldırının azmettiricisi gözaltına alındı. Marmaris'te oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yangın, uçak olmadığı için helikopterle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Türkiye'nin her bölgesinden orman yangını haberi gelmeye başladı. 9 paylaşim 1.1b okunma 27/06, 11:30. İşte o yangından kaydedilen görüntüler. Şimdi de marmaris yanıyor… oteller tehdit altında. İtfaiye ekipleri bir süre sonra helikopterle yangına müdahale etmeye başladı. Marmaris'teki orman yangınına bir uçak, 6 helikopter havadan müdahale ederken, karadan muğla orman bölge müdürlüğü dışında çevre illerden de takviye ekipler geldi. Hızla etkin müdahale edilmediği için hızla büyüyen yangın, kısa sürede yayıldı. Yangına sadece 1 helikopterin müdahale.

Muğla'nın marmaris ilçesinde dün saat 13.05'de armutalan üntaş sitesinin üst bölümünde başlayan orman yangını yüzlerce hektar alanda etkili oluyor.27 haziran'da marmaris'te. İtfaiye ekipleri bir süre sonra helikopterle yangına müdahale etmeye başladı. Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı ciğerlerimiz yanıyor: Yerleşim yerlerine yakın mesafedeki yangına. Karadan ulaşımın güçlükle yapılabildiği yangına 1 helikopter 3 arazöz ,2 ilk müdahale aracı ve 45 orman işçisi ile yöredeki vatandaşlar müdahale.

Foda9cfwp5zr0m
Foda9cfwp5zr0m from www.detayhaberler.com
Gündem 29.07.2021, 13:52 29.07.2021, 13:53 Hızla etkin müdahale edilmediği için hızla büyüyen yangın, kısa sürede yayıldı. İşte o yangından kaydedilen görüntüler. Yangına sadece 1 helikopterin müdahale. Marmaris'te alevlerin arasında kalan itfaiyeci görkem hasdemir hayatını kaybetti. Alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Marmaris i̇çmeler bölgesinde 27 haziran'da yaşanan büyük orman yangınının devamında bugün öğle saatlerinde yangın başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde dün saat 13.05'de armutalan üntaş sitesinin üst bölümünde başlayan orman yangını yüzlerce hektar alanda etkili oluyor.27 haziran'da marmaris'te.

Karadan ulaşımın güçlükle yapılabildiği yangına 1 helikopter 3 arazöz ,2 ilk müdahale aracı ve 45 orman işçisi ile yöredeki vatandaşlar müdahale.

Şimdi de marmaris yanıyor… oteller tehdit altında. Muğla'nın marmaris ilçesinde dün saat 13.05'de armutalan üntaş sitesinin üst bölümünde başlayan orman yangını yüzlerce hektar alanda etkili oluyor.27 haziran'da marmaris'te. Ayrıca muğla büyükşehir belediyesi arazözlerinin tamamı yangın bölgesine sevk edilirken, deniz kuvvetlerine ait i̇ha, tanker, arazöz ve keşif aracı ile. Antalya, osmaniye ve mersin'de birbiri ardına çıkan orman yangınlarının ardından marmaris'te de yangın başladı. Caddelerdeki elektronik termometrelerde 43, yüksek nem. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın kaş ilçesinde dün ormanlık arazide çıkan yangının ardından, bugün de marmaris'te. Saat 10.30'da çıkan yangına 10.40'ta ekipler müdahale etmeye başladı. Muğla'nın turistik ilçesi marmaris'te pamucak mevkiinde çıkan ve kısa sürede yayılan yangında bir personel yaşamını yitirdi. İşte o yangından kaydedilen görüntüler. Marmaris'teki orman yangınına bir uçak, 6 helikopter havadan müdahale ederken, karadan muğla orman bölge müdürlüğü dışında çevre illerden de takviye ekipler geldi. Bodrum, manavgat, marmaris yangınında son durum! Türkiye'nin her bölgesinden orman yangını haberi gelmeye başladı.

Şimdi de marmaris yanıyor… oteller tehdit altında marmaris. Şimdi de marmaris yanıyor… oteller tehdit altında.

Posting Komentar

0 Komentar